Jenő
-2 °C
6 °C

Klikkeljen Magyarországért V.

2007.05.24. 04:52
643 hozzászólás
Korábbi játékunk sikerrel zárult: a negyvenedik helyről kezdtünk, de nemzeti mozgalmunknak, valamint a rafkós magyar klikkerprogramoknak hála az ötödik helyig küzdöttük fel magunkat.

Lássuk be: a dobogóra nem volt esélyünk. Az élmezőny százmilliós előnnyel indult, és bár miután észbe kaptunk nem nőtt a különbség, lehetetlen volt legyőzni Japánt, vagy a lengyeleket.

De most! Most mindent megváltoztathatunk! Most kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását! Eldönthetjük, hogy kompországunk hol kössön ki: ott, ahol az emberek még klikkelni sem hajlandók nemzetük felemelkedéséért, vagy mondjuk nyerjük meg versenyt! Most minden esélyünk megvan a győzelemre!Bár a japán ellenfél erős, sőt, honlapjukon keresztül szervezetten támadnak, közel sem legyőzhetetlenek! Mutassuk meg milyen a magyar virtus! Most nem a dobogó a cél! Az első helyért versenyzünk az ázsiai országgal, a sorrend szinte percenként változik!

Japánban esteledik!

Rövidesen lefekszenek aludni!

Itt az ellencsapás ideje!

Klikkeljen!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?