Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mozifilmet készítenek a Simsből

2007.05.29. 16:28
10 hozzászólás

 

A Variety portál értesülése szerint a 20th Century Fox filmet készít a Sims videojátékból. A forgatókönyvet Brian Lynch jegyzi, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, ki a rendező és kik vesznek részt a produkcióban. A magazin információi szerint animációk helyett valódi színészek alakítják a karaktereket. A producer John Davis, aki az Eragon és a Norbit című Eddi Murphy-mozi producere is volt. A Sims játék pc-változatát 2000-ben mutatták be, ezt követte 2003-ban a PlayStation 2 és az Xbox verzió, idén Nintendo DS-re és Wii-re a MySims-et forgalmazzák. Összességében eddig a világon több mint 85 millió darab Sims játékot adtak el.

Szerkesztőségünk kíváncsian várja a Tetrisből készült izgalmas akcióhorrort, illetve az Aknakeresőből forgatott háborús drámát is.