Móric
9 °C
15 °C

Best of CES

2008.01.11. 08:26
0 hozzászólás
A Cnet szokás szerint kihirdette a CES legsikeresebb termékeinek listáját, mi meg szépen lefordítottuk a legjavát. A kiállítás legjobb terméke a Philips Eco TV lett, ami úgy kütyü, hogy közben megmenti az esőerdőket: keveset fogyaszt a szokásosnál, és érti a módját, hogy miként spóroljon az árammal az 1080p-felbontású, várhatóan 1400 dollártól induló készülék.

A látogatók kedvenc kütyüje a Moto Rokr E8 lett. A telefon tényleg durva, bár úgy néz ki, mintha hagyományos gombok lennének rajta, ezek csak a kijelzőn megjelenő álbillentyűk, amik mindig olyan alakot vesznek fel, amilyenre épp szükség van: ha telefon kell, betűket és számokat látunk, ha mp3-lejátszó, akkor meg Play-gombot.

A Motorola készüléke lett a legjobb mobiltelefon is. A számítógépek kategóriájában a multimédia-képességekre kihegyezett Lenovo IdeaPad-sorozat lett az első, a legjobb fényképezőgépnek a Sony DSLR-A200-at választották, míg a legjobb játék-kütyü a Nintendo Wii Nunchuckjának zsinórját kiváltó Nyko Wireless Nunchuck lett.