Dezső
14 °C
27 °C

Steve Ballmer megint ordibált

2008.03.07. 16:39
19 hozzászólás

A Gizmodo írja, hogy Steve Ballmer Microsoft-vezér tegnap ordibált kicsit a cég által webes szakembereknek szervezett MIX 2008 konferencián. Az egyik legemlékezetesebb vírusvideó volt pár éve a neten Ballmer tánca, amit egy céges összejövetelen rögtönzött, majd lihegve a mikrofonba üvöltötte: „Négy szavam van hozzátok: Szeretem ezt a céget!” Most azt üvöltötte, hogy „webfejlesztők, webfejlesztők, webfejlesztők”, de nem volt olyan őszinte a dolog, mert mint a Gizmodo írja, megkérték arra, hogy ordibáljon kicsit, és az eseményről készült (sajnos nem beköthető) videón is látszik, hogy rájátszik a hírnevére.

A konferencián Ballmer többek között arról beszélt, hogy a cég Flash-verőnek szánt terméke, a Silverlight milyen jól mutatna iPhone-on és sokallta az Apple iPhone-alkalmazásoknál bevett 30 százalékos disztribútori sápját. Ezen kívül örült annak, hogy Apple licencelte a Microsoft szinkronizációs szoftverét, az ActiveSyncet.

Egyébként Ballmer már korábban is előszeretettel mantrázta a „fejlesztők” szót, mint arról a lenti, a táncolós videójával összekevert mix tanúskodik.