Árpád
-2 °C
4 °C

Nyáron indulhat a PS3 videóletöltő szolgáltatása

2008.04.22. 13:02
4 hozzászólás

A Sony film- és tévéstúdiókkal alkudozik egy online videóletöltő szolgáltatás indításáról – írja az ABC News. A PlayStation 3 online szolgáltatására, a PlayStation Networkre épülő terv szerint elsősorban filmeket és tévésorozatokat lehetne majd vásárolni így (az Xbox 360 online szolgáltatásán, az Xbox Live-on ez már jó ideje megoldott). A hírt a The Los Angeles Times szellőztette meg először, a lap névtelen céges forrásokra hivatkozva azt állította, hogy a szolgáltatás már idén nyáron elindul. A Sony szóvivője, Patrick Seybold azt nyilatkozta, hogy nincs még mit bejelenteni, de a vállalat egyik marketingigazgatója, Peter Dille elszólta magát a blogjában.

Eddig körülbelül 11,9 millió PlayStation 3-at adtak el, amióta a konzol 2006 őszén megjelent, ennek jelentős részét Japán hozta össze. A Sony legnagyobb ellenfele a konzolos médiapiacon a Microsoft, és bár az Xbox Live mellé nehéz felzárkózni, a Sonynak jött jól, hogy a formátumháborúban bluray nyert.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?