Árpád
-2 °C
3 °C

Rock Bandet csinálnak a Guitar Heróból

2008.04.22. 17:03
3 hozzászólás

A tavalyi év egyik legnagyobb slágere a Guitar Hero-széria volt, a gitárszimulátor második és harmadik része, illetve a második rész kiegészítője összesen 820 millió dolláros forgalmat hozott össze. Ősszel azonban a GH2 régi fejlesztőcsapata, a Harmonix (aki időközben az Activisiontől az Electronic Artshoz igazolt) közreműködésével megjelent a nagy konkurens Rock Band, amiben gitározás mellett dobolni és énekelni is lehetett, és a játékosok egy komplett garázszenekart alakítva játszhatták szimulátoron a Black Hole Sunt.

Az Activision egyik vezetője, Bobby Kotick most megerősítette, amit már mindenki sejtett: a sorozat új fejlesztőivel, a NeverSofttal azt a vonalat követik, amit a Rock Band kijelölt. Vagyis a következő részekben dobost és énekest is játszhatunk majd, de Kotick arról nem beszélt, hogy ezt külön kiegészítők formájában képzelik el, és azt sem árulta el, hogy a nemsokára megjelenő folytatás, a Guitar Hero: Aerosmith is ennek szellemében készül, vagy csak az utána következő részek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?