Judit
3 °C
7 °C

Hackerkonferencia lesz Budapesten

2008.09.19. 11:36
1 hozzászólás

Hétvégén lesz a Hacktivity 2008 nevű rendezvény, amely az etikus hekkelésről és az internetes privacyról szól majd. A kétnapos rendezvényt szeptember 20-21-éna Fonó Budai Zeneház kulturális központban tartják meg, a rendezvény részletes programja megtalálható a Hacktivity honlapján.

Több olyan előadás lesz, melyek jól ismert előadók révén egy adott információbiztonsággal kapcsolatos témát áttekintően, ismeretterjesztő módon oszt meg a közönséggel. Újdonságként megjelenik a hackelés hardver- és szoftverközeli, "hardcore" bemutatása az "alternatív szakmai közösség" előadásában. Érdemes tudni azt is, hogy azok a szakemberek, akik valamilyen nemzetközileg elismert IT-biztonsági vizsgával (például CISA, CISM, CISSP) rendelkeznek, a Hacktivityn összegyűjthetik a rendszeres továbbképzésükhöz (minősítésük megtartásához) szükséges 16 CPE órájukat is.

Előadás lesz a webszolgáltatások hackeléséről, videokártyán lehetséges MD5 hash-törésről, az XSS féregről, szivárványtáblákról és a wifi feltöréséről, jelszavak és titkosítások célhardverrel történő visszafejtésének titkosszolgálati módszereiről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?