Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ma épp a Toshiba mutatott be netbookot

2008.09.19. 07:39
27 hozzászólás

A Toshiba hivatalosan is bejelentette, hogy az NB100-as netbook hamarosan megérkezik. A gépben az Intel Atom processzora lesz, állítólag az 1,6 gigahertzes verzió (mindenki ezt veszi), és kétféle operációs rendszer közül lehet majd választani: lesz Linux Ununtu 8.04 és Windows XP Home Edition. A laptop kijelzője állítólag meglehetősen keveset fogyaszt, a LED-háttérvilágítású panel is szerepet játszik abban, hogy az NV100-as akár négy órán keresztül is tud majd működni akkumulátorról.

Mindegyik verzióban lesz wifi, 10/100-as ethernet, 0,3 megapixeles webkamera, sztereó hangszóró, és akár 120 gigabájtos merevlemez, ráadásul mindez belefér egy kilóba és 80 ezer forintba. A kütyü várhatóan októberben mutatkozik be, a berlini What's next-rendezvényen, amin mi is ott leszünk, úgyhogy első kézből számolhatunk majd be arról, milyen tapogatni az NB100-ast.