Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A világ legerősebb laptopja a Delltől

2008.09.22. 07:36
31 hozzászólás

Nem is igazi laptopon, sokkal inkább egy hordozható asztali gépen dolgozik a Dell, ami kezelhetőségben és teljesítményben is felveszi a versenyt a hagyományos asztali konfigurációkkal. Árat, a premier pontos dátumát még nem lehet tudni, az Engadgeten található videóról viszont kiderül, hogy a Dell egy igazi kompromisszumok nélküli hordozható munkaállomást tervez piacra dobni, arról persze nincs szó, hogy meddig bírják az akkumulátorok, ha egyáltalán.

Ami biztos: a Precision nevű gépekbe 16 gigabájt memória, négymagos processzor, 1 gigabájtos memóriájú grafikus mag és egy terabájtos háttértár is pakolható, ami több annál, mint amit eddig bármelyik laptop nyújtott. Árról nincs szó, de sokat már nem kell aludni, hogy megtapogathassuk, mert 2008 őszén jön az óriás. Az meg most van.