Edina
0 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Kétmillió magyar mailbox spamszűrését látja el a Message Partners

2009.05.28. 12:10
12 hozzászólás

A Yellow Cube 2000 Kft. ma bejelentette, hogy a második legnagyobb magyar ingyenes levelezőt, a Citromail/Indamailt üzemeltető VIP Solutions Kft. ismét az MPP spamszűrőjét választotta a két levelező kiszolgáló kéretlenlevél-mentesítésére. A VIP Solutions ezúttal három évre szóló licencszerződést kötött az MPP szoftver disztribútorával, így 2005 óta immár harmadszor bizonyult a legjobbnak a Yellow Cube megoldása.

A VIP Solutions Kft. immár 2005 óta használja a postafiókokba érkező kéretlen levelek szűrésére az MPP megoldását. A spamszűrő azóta közel 7 milliárd kéretlen levé

ltől kímélte meg a felhasználókat, akik díjazzák is a spammentes mailboxot, hiszen egyre többen regisztrálnak a szolgáltatónál: a Citromail/Indamail felhasználók száma nemrégiben átlépte a kétmilliós határt, a cég ezzel egyértelműen bebiztosította második helyét a magyar piacon.

„Az ingyenes postafiókot választók számára a két legfontosabb dolog a tárhely mérete és a beérkező kéretlen levelek kiszűrése." – mondja Tóth Attila, a VIP Solutions Kft. ügyvezetője. A kéretlen levelek ugyanis egyrészt zavaróak, másrészt a szűrésük azt a veszélyt hordozza magában, hogy a spamszűrő jó leveleket is tévesen spamnek azonosít, így a címzetthez sohasem jutnak el az üzenetek, hanem végérvényesen a spamek között landolnak, és erről a feladó sem értesül. A spamszűrő kiválasztása során ezért kiemelt figyelmet szentelt a cég fals pozitív, vagyis a tévesen spamként azonosított levelek arányára.