Eszter, Eliza
EUR 383,06 Ft
USD 356,86 Ft
14 °C
24 °C

Egymilliárdos adatközpontot épít az Apple

2009.07.07. 10:54
2 hozzászólás

Az Appleinsider szerint Észak-Karolinában építi fel a kaliforniai cég óriási adatközpontját, aminek pontos rendeltetéséről egyelőre kevés információ látott napvilágot. Az biztos, hogy egymilliárd dollárba kerül majd. De hogy az iTunes online boltját, a MobileMe szolgáltatást, vagy valamilyen új eszközt szolgál-e majd ki a központ, arról egyelőre nincsenek hírek.

Az már biztos, hogy Észak-Karolina az egyik legszegényebb térség az Egyesült Államokban, az Apple komoly adókedvezményeket kap a befektetésért és a létrehozott munkahelyekért cserébe.

Egyelőre azonban kevés részlet ismert, azt leszámítva, hogy az adatközpont Catawba megyében, azon belül is Maiden településen épülne fel.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla