Vilhelmina
10 °C
21 °C

Kijavították az iPhone biztonsági hibáját

2009.08.03. 09:16
4 hozzászólás

A külföldi lapok hétvégén is dolgoztak, hogy friss témákkal kezdhessük a hetet.

Kiszivárgott a Windows 7 egyik telepítőkódja, amit a Microsoft a Lenovónak küldött. A szoftvergyártó bejelentette, hogy ezt a kódot visszavonja, tehát nem érdemes ezzel feltelepíteni az új operációs rendszert.

Múlt héten az iPhone súlyos biztonsági hibáját mutatták be a BlackHat hekkerkonferencián, és az Apple máris kijavította a bugot. Szerencsére az iPhone törése a javított verzióval is működik.

Egy elemző látta az Apple táblagépét, és kiderült, hogy nemcsak laptop lesz, hanem az Apple TV továbbgondolása is egyben - otthoni médiaközpont lesz, ami játékgépként is működik.

Óriásplakáton hirdet a Google, de nem kínálja az offline reklámfelületeket, hanem veszi. New York, San Francisco, Chicago és Boston környékén hirdeti majd az évente 50 dollárba kerülő üzleti alkalmazását, a Google Apps-et.

A Nikon olyan fényképezőt készül piacra dobni, amiben egy apró projektor is lesz, állítja egy francia fotósmagazin. A pletykaforrás hitelességét alátámasztja, hogy a lap a Nikon D300 specifikációit már azelőtt ismerte, hogy bemutatták volna.