Zsuzsanna
-3 °C
3 °C

Jó a Zune HD böngészője

2009.08.06. 09:37
24 hozzászólás

Kezdem úgy érezni, hogy mindig csütörtökre fogynak el az igazán érdekes hírek: a hét elején feltörnek, megvásárolnak, bemutatnak, fellőnek mindent, csütörtökre meg maradnak a morzsák.

Például: gondoltátok volna, hogy a Sony partifotó-készítő-robotot mutat be? Valójában egy fényképezőről van szó, ami automatikusan felismeri az arcokat (ez nem újdonság), és magától kattint, ha kell. Úgy érzem, rövidesen a szokásosnál is viccesebb partiképek lepik el az internetet.

Az Apple befoltozott néhány biztonsági rést a Mac OS X-ben, a 10.5.8-as verzió 165 megabájtos adatforgalmat generál, töltse le mindenki, aki Leopardot használ.

Megjelent a Google Chrome legújabb bétája, ami gyorsabb lett és kapott néhány új funkciót is.

Már megint szült a San Diego-i panda, ez az ötödik utód, aminek életet adott 1999 óta. Ha Ázsiából ki is pusztulnak az állatok, az Egyesült Államok nyugati partvidékén maradnak még túlélők.

Sokkoló, de igaz: az új PCI-szabvány megjelenését elcsúsztatták, most már biztos nem jön ki a 3.0-ás 2009-ben, 2010 második fele az új céldátum. Utána jöhetnek a gyorsabb, kevesebbet fogyasztó kártyák.

A Cnet meg kipróbálta a Zune HD böngészőjét, és arra jutott, hogy az kimondottan stabil, akár már holnaptól eladható. Érdekes, mert ezt is az Internet Explorer-csapat készítette, ami rendre csődöt mond, ha számítógépre kell programozniuk, de az mp3-lejátszónál valamiért megtáltosodtak, és állítólag az iPhone Safarijához hasonlóan jó programot írtak.