Friderika
9 °C
18 °C

Techhírek csajoknak és kicsit kevésbé csajoknak is

2009.08.10. 09:07
7 hozzászólás

A grúz blogger, aki miatt ismeretlen hekkerek megtámadták a Facebookot és a Twittert, azzal védekezik, hogy ő csak az orosz-grúz háború igazságára akarta felhívni a figyelmet. Mindenesetre figyelemreméltó taktikát választott: az oroszokat okolja tettéért.

Egy csomó, csajoknak szóló hír járta be a világhálót: ott van például a Cnet remek tesztje, ami a geeklányok érdeklődési körét igyekszik felmérni azzal a céllal, hogy megtörje a giccses Swarovski-kristályos bénaságok sorát. A csajok nem feltétlenül csillagocskákra vágynak, ha egy kütyüre gondolnak, hátha az eredménnyel a gyártókat is sikerül meggyőzni erről.

Szintén a hétvége híre, hogy megtörtént az első műtéti úton zajló szempillabeültetés, és kiderült, hogy a kutyák annyira intelligensek, mint a kétéves gyerekek. Ezen kívül ügyesen összeszedték az öt legjobb fitnesszel kapcsolatos iPhone-alkalmazást.

A Cnet foglalkozik azzal a kérdéssel is, hogy a 8 gigás iPhone 99 dollárért megéri-e vagy sem, a New York Times pedig azzal a trenddel, hogy bár korábban a családok együtt töltötték a reggeleket, kedvesen reggeliztek és beszélgettek, most inkábbközösségi oldalakat csekkol az egész család .