Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Tavasszal jönnek a Samsung-laptopok

2009.11.19. 06:37
20 hozzászólás

A Samsung 2010 februárjában Magyarországon is megkezdi notebookjainak és netbookjainak forgalmazását – jelentette be a hazai leányvállalat. Első lépésben négy szériában tíz új modellt – hat noteszgépet és négy netbookot – dob piacra hazánkban a dél-koreai cég.

Mivel a konfigurációkat csak később jelentik be, a pontos specifikációk egyelőre nem nyilvánosak. A vállalat közleménye csupán annyit árul el, hogy a netbookok esetében „több újdonságra” számíthatnak a vásárlók, többek között akár 12 órás akkumulátoros üzemidőre és a teljes szélességű LCD-kijelzőre, bármit is jelentsen ez.

A Samsung az Egyesült Királyságban január és augusztus között a hordozható számítógépek piacának 7,6 százalékát szerezte meg úgy, hogy forgalmának több mint a felét adták a netbookok. Németországban az arány még jobban eltolódott e termékkategória irányába, ott a 8 százalékos piaci részesedés 65 százaléka a netbookeladásokból származott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?