Szilárda
-4 °C
3 °C

Eladó a beszkennelt Jacko

2009.11.20. 11:40 Módosítva: 2009-11-20 11:41:52
27 hozzászólás

Eredetileg másfél millió dollárért lehetett volna hozzájutni a mintához, minthogy azonban nem akadt jelentkező, most már egymillióért haza lehet vinni a 3D-s Michael Jacksont. A hírek szerint a szken 1996-ban készült, amikor az elhunyt énekes még csak 37 éves volt. A cél az volt, hogy egy nap létrehozhassák Jackson robotmásolatát, és elvileg annyi adat áll rendelkezésre a lemezen, hogy aki megveszi az árut, az a megfelelő technológiával ki is öntheti magának a sztárt.

jacko scan

A lemezen nemcsak a mozdulatlan arc van rajta, rögzítették a mimikát, a nevetést, beszédet, éneket, sőt, még a táncot is. Alkalmas lehet tehát akár egy egész Jackson-hadsereg létrehozására, aminek tagjai mind úgy mozognának, mint az idén elhunyt sztár.

A netes közösség tagjai megosztottak a kérdésben. Sokan eleve hamisnak gondolják a mintát, kételkednek abban, hogy azt valóban Michael Jacksonról készítették, vagy hogy valóban elég adatot sikerült rögzíteni a sztár jövőbeli újraalkotásához. Mások meg csak simán attól tartanak, hogy a vásárlót, amint használni szeretné az anyagot, egyből beperelné a Jackson Five valamelyik tagja.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!