Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

50 ismeretlen gép jelent meg az Apple hálózatában

2010.01.25. 18:36
21 hozzászólás

A Flurry Analitics elemzőcég hálózatfigyelő szoftvere új, ismeretlen gépek jelenlétét érzékelte az Apple hálózatában. A Flurry rendszere korlátozottan képes a csatlakozó gépektől adatokat lekérni, ezek szerint nagyjából ötven darab gépről van szó, amelyek az iPhone OS 3.2-es verzióját futtatják (hivatalosan 3.1.2 a legfrissebb változat), és biztosan nem új generációs iPhone-ok vagy iPod Touch-ok. A gps adatok szerint a gépek az Apple cupertinói főhadiszállásán vannak.

A gépeken több mint 200 féle alkalmazást futtatnak (hogy pontosan milyeneket, azt a Flurry nem árulta el jogi akadályokra hivatkozva). A cég szakértői szerint minden azt jelenti, hogy a misztikus Apple-féle táblagép, aminek a hivatalos bejelentését január utolsó napjaira várják, eljutott addig, hogy már az éles hálózaton tesztelik a prototípusokat.