Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Ingyen iwiwzhetnek a T-Mobilosok

2010.09.01. 10:35
17 hozzászólás

Szeptember elsejétől a T-Mobile előfizetői díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról Magyarország legnagyobb közösségi portálját, az iWiW-et. A több millió felhasználóval rendelkező közösségi oldal mobilról ezentúl még könnyebben elérhető, a megújult m.iwiw.hu oldalon keresztül vagy az iPhone-ra, androidos, symbianos és Java-képes mobilokra letölthető alkalmazásokkal.

A magyarországi T-Mobile néhány hónappal azután döntött erről, hogy anyacégük úgy döntött az egész világon ingyen elérhetővé teszik a Facebook elérhetőségét, a 0.facebook.com címen.

Az iWiW és a T-Mobile közös akciójában a T-Mobile ügyfelei szeptember elsejétől 2011. február 28-ig adatforgalmi díj nélkül érhetik el mobiljukról Magyarország legnagyobb közösségi portálját. A felhasználók ingyenesen oszthatnak meg tartalmakat, követhetik a hírfolyamot, kezelhetik üzeneteiket, nézegethetik ismerőseik adatlapjait és képeit, illetve használhatják a szülinap funkciót. A díjmentesség nem terjed ki az alkalmazások letöltésére, a nem az iWiW-hez tartozó oldalak megnyitásakor forgalmazott adatmennyiségre, továbbá technikai okok miatt nem érvényes Opera Mini, illetve WAP 1-es protokollt használó böngésző használata és CS WAP csatlakozás esetén. Külföldön minden esetben a roaming díjaknak megfelelően díjköteles az iWiW oldal mobiltelefonos böngészése. A mobiltelefonos eléréshez az előfizetéshez aktivált internetkapcsolatra van szükség.