Támad a Yahoo!

2006.09.01. 16:27
Azzal örvendeztette meg a világot a Yahoo, hogy elkészítette a Yahoo! Go for Mobile szoftvercsomag Windows Mobile oprendszeren futó változatát. Plusz a felhasználók a világ bármely pontjáról bejelentkezhetnek. (Eddig hiába próbálkoztam britnek hazudva magamat, a regisztráció során valami sms-t akart küldeni, ezért megakadt a folyamat.)

A Microsoft-függő mobilosok tehát könnyebben elérhetik a Yahoo levelezőjét, keresőjét, onlájn névjegyalbumát, naptárát, híreit, satöbbi satöbbi, és nem kell sokat várni az S60 3rd Edition rendszereken futó változatra sem. A Nokia közleménye szerint szeptember közepén megjelenik a Nokia N80i mobil, és azon gyárilag lesz a Yahoo! Go.

A Yahoo cuccai egyébként a jövőben a Nokia, a Motorola meg a RIM is gyárilag felpakolja bizonyos mobiljaira. Mikor lesz végre Google Talk a mobilokon? És Skype a Symbianon?

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?