Itt a Motorla RAZR 2

2007.05.16. 11:54
Ázsiában júliusban megjelenik a pengetelefon második változata, majd később a világ többi részén is. Tízszer gyorsabb processzor lesz benne, mint az eredeti változatban, fényesebb lesz a fő kijelzője, a külső kijelző pedig két inchesre nő, hogy a mobilt könnyebben lehessen zenelejátszóként használni, mint azt a mellékelt ábra is mutatja. Érdekes, hogy a RAZR 2 az újításokellenére két milliméterrel vékonyabb lesz elődjeinél.

Magyarországon nyilván a HSDPA változatot dobják majd piacra. Reméljük, hogy ez már nem melegszik majd annyira, mint a V3xx, és hogy jobb szinkronizáló szoftvert adnak hozzá.

Az pengénél azonban sokkal érdekesebb a Z8 típusjelű multimédiás szörnyeteg, amelyben 3,6 Mbps sebességű HSDPA kapcsolat, nagy felbontású kijelző, és másodpercenként 30 képkockát rögzítő kamera lesz. Memóriája akár 32 gigabájtosra is bővíthető lesz, amint megjelennek az ilyen hatalmas kapacitású memóriakártyák. Most legfeljebb 4 gigabájtos microSD-t lehet belenyomni. Vajon lesznek-e gondok az akku kapacitásával?

A Motorola új készülékei ezen a szájton még jobban megismerhetők.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!