Megérkeztek Amerikába az iPhone riválisai

2007.10.03. 21:56
Na jó, nekifutok még egyszer. Szóval. Amerikában a Verizon bemutatott néhány mobiltelefont, amelyek hasonlítanak ugyan az Apple népszerű mobiljára, de pont azok az extrák hiányoznak belőlük, amelyek miatt az Apple mobilja rendkívül sikeres.

Ez nem jelenti azt, hogy a Venus és a Voyager nem rettentően dögös, mert igenis azok.

A Venus gyakorlatilag az LG Chocolate továbbfejlesztett változata. A kijelző alatt nem pusztán érintésérzékeny gombok vannak, hanem egy négyzet alakú érintőkijelző, ami azért jó, mert a virtuális gombok felirata megváltoztatható. Olyan ez, mint a Nintendo DS, az éppen futó programhoz/játékhoz igazítható a kezelőfelület.

Érdekesebb a Voyager, amelynek egyetlen nagy érintőkijelzője van, igaz a CNet tesztelője nagyon hiányolta a kép automatikusan elfordulását, amikor a készülék kilencven fokban megdől. A Voyager azonban olyan extrát is rejteget, amely nagyon jó válasz az iPhone egyik gyengeségére. A készülék széthajtásával ugyanis egy másik kijelző és egy teljes qwerty gombsor kerül elő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?