Franciaországban lesz szolgáltatófüggetlen iPhone

2007.10.17. 11:44
Végre egy ország, amely nagy ívben tesz az Apple üzleti praktikáira, és a vásárlók érdekeit szem előtt tartva szolgáltatófüggetlen iPhone árusítására kényszeríti a gyártót. Egyelőre senki sem tudja, hogy mennyibe kerül majd a korlátozások nélkül használható iPhone, az Orange hálózatán működő típus 399 euró lesz. Az Engadget azt írja, hogy a részletek valamikor a november 29-i francia debütálás előtt kiderülnek. A fanatikusoknak nem kell többé a szoftver feltörésével bajlódniuk, elég lesz fapadossal elrepülni Párizsba, és venni egy szabad verziót.

Frissítés: Egy olvasónk szerint 1000 euró lesz a szabad iPhone. Ebből három iPod Touch kijön a franciáknál. Pont most van nálunk teszten a Touch, nem hiányzik belőle a telefon. Akkor már inkább wifi hotspottá kellene alakítani az N95-öt, és azon át netezni a Touch-csal. Lehetne gyártani 5 mpx fotókat, gyilkos 640x480x30fps videókat, lejátszani ezeket a Touch-on, meg 3,6 megabiten netezni. Nem csigatempóban, mint az iPhone-on.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?