Feszes fenék a mobilon

2008.03.18. 17:48
Egészségügyi wap portált indított a Pannon, amelyet az IQ-Medicina Zrt.-vel közösen fejlesztett ki a mobilcég. A portálon van anatómiai atlasz rajzolt képekkel és videókkal, illetve a betegségek leírásai, az orvosi kifejezések magyarázatai, egészségügyi intézmények és wellness fürdők adatai, allergialisták és gyógyszeradatbázisok is megtalálhatóak.A felhasználók a portálon egyéni kockázatbecslést is végezhetnek, és cellamérés alapján információt kaphatnak arról, hogy egy adott területen mekkora a kullancsveszély, és van-e valamilyen allergiát okozó anyag a levegőben, mondta Huszlicska József, a Pannon vezérigazgató-helyettese.

A szolgáltatást mindhárom mobilcég ügyfelei elérhetik, a felhasználás jellegétől függően adatforgalmi, időszakos, havi vagy napi díjért. A Pannon a szolgáltatás kifejlesztésére, más egészségügyi tartalmak és adatbázisok kiépítésével együtt háromszázmillió forintot fordított.

A társaság 3,4 millió ügyféléből nyolcszázezren wapoznak. A szájt a mobilok böngészőjéből az iqmed.hu/wap/wapdoktor.php címen elérhető. A kullancstérkép a portálon a Részletes tartalom/ Lakossági tartalom/ Egészségügyi és életmód tartalom/ Földrajzi helyhez kötött szolgáltatások/ kullancstérkép menüpontnál van.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?