Felhasználói élményt nyújt a Sony Ericsson Xperia

2008.04.01. 21:42
A Sony Ericsson beismerte, hogy az Xperia X1 készüléken Windows Mobile 6.1 operációs rendszer fut majd. A mobilgyártó cég keddi sajtóközleménye szerint a Sony Ericsson az Xperia telefonjaival a felhasználót helyezi a mobil multimédia élmény középpontjába, bármit is jelentsen ez.


Ha ez nem lenne elég, íme a teljes sajtóközlemény:

A Windows Mobile® 6.1 és a Sony Ericsson egyedülálló XPERIA™ panel-alapú vezérlőfelülete minden eddiginél jobban személyre szabható felhasználói élményt ad, köszönhetően a jobb csatlakozási, üzenetküldési és multimédiás tulajdonságoknak. Ahogy a mobil szélessáv egyre jobban elterjed, a felhasználók kezdik megismerni, hogy a multimédia szolgáltatások és tartalmak milyen széles skáláját érhetik el bárhonnan mobiltelefonjukon keresztül.

A Sony Ericsson XPERIA™ X1 telefonja egyedi, érintőképernyős, panel-alapú vezérlőfelületével lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy személyre szabottan használják a telefont. Olyan kezelőfelületet hozhatnak létre, amely legjobban illeszkedik életmódjuk sajátosságaihoz. A folyamatosan aktív asztal lehetővé teszi, hogy igényeik szerint alakítsák annak elrendezését, úgy váltsanak a panelek között a nap során, ahogy a kedvük, tevékenységük, információ igényük megköveteli. “Nincs két ember, akinek egyforma az ízlése, és ugyanazt akarja.

A Sony Ericsson XPERIA™ X1-et úgy terveztük, hogy a mobil web kommunikáció és a multimédia szórakozás szabadon alakítható legyen, az egyént sajátos módon helyezze a mobil élmény középpontjába.” – nyilatkozta Rikko Sakaguchi a Sony Ericsson portfolió-igazgatója. Az operátorok maguk is készíthetnek érintő paneleket az XPERIA™ X1-re, hogy ügyfeleik már eleve széles kínálatból válogathassanak. Ezen túl, a panel technológiára építve a Sony Ericsson együttműködést tervez kulcsfontosságú partnereivel, hogy azok izgalmas alkalmazásokat fejlesszenek, amelyeket az XPERIA™ X1 felhasználói élvezhetnek.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!