Mobilos ügyintézés a békéscsabai önkormányzatnál

2008.04.15. 21:10
Békéscsabán keddtől wapon is elintézhetők bizonyos önkormányzati ügyek. A rendszer működését bemutató sajtótájékoztatón Benedek Mária, a békési megyeszékhely jegyzője elmondta: a lakosság gyorsabb, színvonalasabb kiszolgálása érdekében tartották fontosnak az új szolgáltatás bevezetését. Békéscsaba önkormányzata Pannonnal együttműködve működteti a portált. Az ügyfelek a különböző irodák tájékoztatóit olvashatják el a mobiljukon, emellett időpontot foglalhatnak, formanyomtatványokat igényelhetnek az emailcímükre, illetve megindíthatják ügyeik előkészítését. A szolgáltatás a nap 24 órájában elérhető, és a jövőben további menüpontokkal is kiegészíthető.


Majoros Emese, a Pannon kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a Magyarországon forgalomban lévő mobiltelefonok 80-90 százaléka alkalmas a wap alapú szolgáltatás igénybevételére, így az új típusú ügyintézési forma könnyen és sokak számára hozzáférhető. A Pannon a közeljövőben Budapesten is bevezeti a Békéscsabán bemutatott és munkába állított rendszert. (mti)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?