Mobil kulcstartóban, sátánvillában, poháralátétben

2008.07.13. 11:24

Massimo Marrazzo nem sátánvillával képzelte el a hordható mobilját, de ennyi csúsztatás szerintem belefér. Úgyis csak arról van szó, hogy már megint kitalálta valaki a kézfejen hordható mobilt. Ezúttal gyűrűkbe kerül a mobil hangszórója és a mikrofonja, miközben a telefon kijelzője a kézfejre van rögzítve, néhány vékony pánttal. Nagyszerű lehet, amikor az ember a mobilja miatt nem tud belenyúlni a zsebébe.

Valamivel jobb ötlet a kulcstartó alakú mobil, és ügyes megoldás a kihajtható kijelző, de szerintem ezt a koncepciót sem érdemes megvalósítani. Kinek kell ma már mobiltelefon nagy, színes érintőkijelző és szélessávú mobilinternet nélkül?

Hétvégi versenyzőink közt van egy ismert gyártó is, a Sony Ericsson, igaz ez a kép nem hivatalos forrásból érkezett. Ilyen mobil poháralátétből is láttam már van két tucattal, egyedül az tetszett meg benne, hogy mini usb, valamint a Sony kazettás walkmanjein használt aljzat van rajta, amibe szabványos fülhallgató és távirányítós hosszabbító is dugható.