Ingyen zenével vág vissza a Vodafone

2008.09.08. 17:29

Hétfőn új multimédiás tarifákat vezet be a Vodafone, és elindul az Unlimited Music Store névre hallgató wapos zeneáruháza. A bejelentés egyértelműen a T-Mobile iPhone-os díjcsomagjaira ad méltó választ, de a Vodafone exkluzív telefon helyett ingyen zenét ad az ügyfeleinek, illetve minden szolgáltatásból egy kicsit többet, mint a T-Mobile.

Érdemes megnézni a tízezer forintos csomagot, hiszen a T-Mobile alap iPhone-os csomagja is ugyanennyibe kerül. A Vodafone 500 percet és 250 sms-t ad, amelyek bármely belföldi hálózat irányában elhasználhatóak, emellett a csomagban van 3 gigabájt adatletöltés, és hozzáférés a már említett zenebolthoz.

A zenekatalógusból korlátlanul lehet letölteni másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat aac+ formátumban, amíg él az előfizetés. Egyébként a zeneszolgáltatásra 900 forintért lehet előfizetni, ami két hétre elegendő. Ha lejár az előfizetés, a dalok elnémulnak, a letöltött számok nem hallgathatóak meg.

A Vodafone azt állítja, hogy a zeneáruháza a legtöbb készüléken problémamentesen fut, nincs szükség külön lejátszó telepítésére.