Ingyen zenével vág vissza a Vodafone

2008.09.08. 17:29

Hétfőn új multimédiás tarifákat vezet be a Vodafone, és elindul az Unlimited Music Store névre hallgató wapos zeneáruháza. A bejelentés egyértelműen a T-Mobile iPhone-os díjcsomagjaira ad méltó választ, de a Vodafone exkluzív telefon helyett ingyen zenét ad az ügyfeleinek, illetve minden szolgáltatásból egy kicsit többet, mint a T-Mobile.

Érdemes megnézni a tízezer forintos csomagot, hiszen a T-Mobile alap iPhone-os csomagja is ugyanennyibe kerül. A Vodafone 500 percet és 250 sms-t ad, amelyek bármely belföldi hálózat irányában elhasználhatóak, emellett a csomagban van 3 gigabájt adatletöltés, és hozzáférés a már említett zenebolthoz.

A zenekatalógusból korlátlanul lehet letölteni másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat aac+ formátumban, amíg él az előfizetés. Egyébként a zeneszolgáltatásra 900 forintért lehet előfizetni, ami két hétre elegendő. Ha lejár az előfizetés, a dalok elnémulnak, a letöltött számok nem hallgathatóak meg.

A Vodafone azt állítja, hogy a zeneáruháza a legtöbb készüléken problémamentesen fut, nincs szükség külön lejátszó telepítésére.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?