Megduplázzák az iPhone memóriáját

2009.05.12. 20:27

Kiszivárgott néhány adat az iPhone készülő új verziójáról, tehát hamarosan tele lesznek használt iPhone 3G-vel a hulladéklerakók és a sarki GSM-boltok. Az AppleInsider szerint ugyanis megduplázzák a RAM-ot, tehát a csilivili kijelzőtelefon egyre jobban hasonlítani kezd az okostelefonokra. Így valószínűleg többé nem lesznek olyan kínos bugok, hogy bár a böngésző meg tud nyitni vagy fél tucat weboldalt, már a második oldal betöltésekor teljesen kiüti a memóriájából az elsőt, mert az nem fér el.

Állítólag másfélszeresére nő a processzor teljesítménye, a kamera 3,2 megapixeles lesz, a memória tárhely 32 gigabájt, és lesz benne iránytű. Remélem a GSM/3G csipet is lecserélik valami modernebbre, mert botrány, hogy a jajfón milyen lassan találja meg a rádiójeleket, ha egyszer elveszíti. Roaming területen kiérsz a repülőtérről, mire az iPhone észhez tér, és addigra az Apple-fanok által lecikizett Nokiákkal meg LG-kkel a többiek már rég elintézik a rutinszerű hazatelefonálást.

A jövőbeni iPhone-ról persze most még könnyű nagyokat és okosakat mondani, nyilván lesznek a fentieknél vadabb elképzelések is. Én megelégednék ezekkel is.  • Hírek
  • Csok