Szexshop nyílt az Androidon

2009.11.30. 14:25 Módosítva: 2009-11-30 14:25:17
Saját szoftverboltjában egyik mobilgyártó sem kínál erotikus tartalmakat, noha mindenki tudja, hogy a szex rengeteg pénzt ér. A pornószoftvereket terjesztő MiKandi azt használja ki, hogy a nyílt Androidon bárki nyithat saját boltot.

A Google szabályzata nem teszi lehetővé, hogy az Android hivatalos szoftverboltjában erotikus tartalmak is megjelenjenek. Csakhogy a nyílt operációs rendszerre nem hivatalos forrásból is lehet szoftvereket telepíteni, amit külön engedélyezni lehet a beállításoknál.

Tehát a Google igazából nem korlátoz semmit, és ennek köszönhetően tudott a MiKandi nevű cég pornószoftverboltot indítani.

A MiKandival ingyenes és fizetős tartalmak is elérhetők, és valószínűleg ország szerint válogatják a tartalmakat. Szigorúan szakmai szemmel megnéztük a kínálatot, és a két kategóriában - erotika, közösség - csak egy-egy ingyenes szoftvert találtunk. Ezzel szemben a Phandroid.com androidos híroldal képein hat kategória van, mind tele szoftverekkel.

Az egyik Magyarországon is elérhető program a Dildroid, amivel vibrátort lehet irányítani, és sms-ben lehet vibráló masszázst küldeni. A szoftverboltban elérhető leírás szerint az Android logóját föl-le húzkodva lehet elérni a megfelelő hatást. A másik a My iPlayground nevű szoftver, amivel pornóoldalakra lehet előfizetni.