Magyarországra jön a Red Bull Mobile

2010.06.30. 20:06

Szerdán két Red Bull energiaitalt küldött az Index.hu és más lapok szerkesztőségébe a Telenor, és a küldemény dobozán rajta volt az osztrák virtuális mobilszolgáltató, a Red Bull Mobile logója. A cég várhatóan csütörtökön jelenti be az új virtuális szolgáltató magyarországi indulását. A virtuális szolgáltatóknak nincs saját hálózatuk, egy partnertől vesznek nagykereskedelmi áron beszédperceket, sms-t, internetet, és ezeket adják el saját ügyfeleiknek.

A Red Bull Mobile jelenleg Ausztriában és Svájcban működik, és a szomszédainknál átlátható tarifát kínál: havi 19 euróért 1000 perc beszélgetést, 1000 sms-t, 100 MB internetezést ad, és korlátlan hozzáférést a Red Bull TV tartalmaihoz, míg a 29 eurós csomag 2000 percet, 2000 sms-t, 2 GB internetes adatforgalmat ad, és 15 osztrák tévécsatorna műsora korlátlanul elérhető (DVB-H műsorszórás és online stream). Ezen kívül a júzerek használhatják a Red Bull közösségi portálját.

Az osztrák szolgáltató az A1 hálózatát használja, és csupánnégyféle mobilt árul, egy érintőkijelzős Nokiát, kétféle Sony Ericssont, és egy Android operációs rendszerű okostelefont, amit a Huawei gyárt.