Új Lumiát ad használt iPhone-ért a Microsoft

2014.02.06. 12:18

A Microsoft nagyon szeretné, ha a felhasználók lecserélnék más operációs rendszerű mobiljaikat, és áttérnének Windows Phone-ra. Ennek érdekében már korábban is hajlandóak voltak mindenféle áldozatra, még pénzt is fizettek azoknak, akik leadják iPadjeiket, iPhone-jaikat és csúcskategóriás androidos mobiljaikat.

A cég nem adja fel, legújabb akciójában terméket ad termékért. A felhasználók bevihetik iPhone 4, iPhone 4s vagy Galaxy2 mobiljaikat és Lumia 1020-at vagy Lumia 1520-at kapnak helyette. Azért érdekes ez az akció, mert nem a legújabb telefonokat kéri be a Microsoft, hanem néhány éves készülékekért hajlandó új Lumiákat adni.

Az akció egy hónapig, március 2-ig érvényes, vagy ameddig a készlet tart. Van még néhány feltétel, például a leadott mobilnak működőképesnek kell lennie, nem lehet törött, repedt kijelzős, jelszóval védett és az eredeti töltőt is mellékelni kell. És persze csak az Egyesült Államokban vagy Kanadában érvényes az ajánlat.

Régebbi készülékeket is be lehet cserélni, de ilyenkor alsóbb kategóriás Lumiát kapnak a felhasználók. Nem rossz stratégia a Microsofttól, világosan mutatja, mennyire szeretnének új felhasználókat magukhoz kötni és nem riadnak vissza a legvadabb ötletektől sem ennek érdekében.