Díjmentes Evernote-jegyzet a Telekomnál

2014.03.05. 15:28

A Magyar Telekom a barcelonai mobilkongresszuson fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy ők akarják megmutatni a felhasználóknak, melyek a legjobb mobilos appok. A beszélgetésen elhangzott az Evernote jegyzetmenedzselő app neve is, amit a mobilszolgáltató, úgy látszik, elég jónak tart ahhoz, hogy bevegye a kínálatába.

Most a távközlési cég belföldi előfizetői fél évig ingyen használhatják az Evernote Premium szolgáltatást, ami egyébként havi 5 euróba kerülne. Az Evernote Premium annyival nyújt többet az ingyenes változatnál, hogy a felhasználók meg tudják osztani egymással a jegyzeteiket és havonta akár 1 gigabájtnyi adatot is feltölthetnek.

Az Evernote a jegyzeteinkről mentést készít a felhőbe, és az adatainkat gyakorlatilag minden platformon meg tudjuk jeleníteni a kliensekkel. Van alkalmazásuk Androidra, iOS-re,  Windows Phone-ra, Mac OS X-re és Windows 8-ra is. Az Evernote multifunkciós app: gyorsan össze tudunk dobni vele egy bevásárlólistát, jegyzeteink tartalmában kereshetünk, a böngészőbe épülő modullal pedig egy gombnyomással elmenthetjük magunknak az érdekes cikkeket.

A szerdai bejelentésnek annyi előzménye volt, hogy az anyacég Deutsche Telekom is hasonló konstrukcióban kínál Evernote Premium hozzáférést a német előfizetőknek.