Jön a fizetős Tinder Plus

2015.02.03. 13:08

Hamarosan elérhető lesz a Tinder Plus, a népszerű csajozós/pasizós app fizetős verziója, amelyben visszavonhatjuk az arcképekre leadott lájkokat. Emellett a Passport funkcióval lehetőség nyílik más földrajzi területeken ismerkedni, aminek a naponta ingázók bizonyára örülni fognak. A legutóbbi frissítés leírásából derült ki, hogy milyen prémium funkciók kerülnek az alkalmazásba, de ezek megjelenésére még egy kicsit várni kell.

Mi ez a Tinder? Az alkalmazás lehúzza a regisztrációhoz használt Facebook-profilokból a felhasználóról készült fotókat, és ezeket jeleníti meg másoknál. A képeket egyszerű mozdulattal lehet lájkolni, vagy elutasítani. A szoftver kizárólag akkor jelzi a lájkokat, ha a két felhasználó kölcsönösen szimpatikusnak találta egymást. 

Arról megoszlanak a vélemények, hogy ez tényleg társkereső alkalmazás-e. A többség bizonyára erre használja, de vannak, akik kifejezetten jelzik, hogy nem partnert keresnek. Ők feltehetően csak a napi szelfijüket akarják megfuttatni az ismerősök körében, hogy az itt begyűjtött virtuális bókokkal simogassák az egójukat.