Ne kattintson ide, ha ma még szeretne dolgozni

2015.05.27. 11:10

Ez bármelyik random másfél percben ezerszer szórakoztatóbb, mint a teljes Metal Gear sorozat

- mondta Hancu kollégám, miközben derékszögbe hajlított nyakkal bámulta a mobilját. Erre Tyler sértődötten elkezdett okoskodni a videojátékok történelméről, de teljesen fölöslegesen, mert a Soccer Stars olyan, mint a drog. A heroinistát sem fogja senki lebeszélni egy lövésről a borfogyasztás több ezer éves kultúrájáról mesélve.  

Untitled-2.gif

A techrovat dílere Szarvas volt, aki bevallotta, hogy egész éjjel nem aludt a játék miatt.

Igazából nincs mit cizellálni, a Soccer Stars egy gombfoci-szimulátor okostelefonra, amiben véletlenszerűen kiválasztott emberek vagy saját facebookos ismerőseink ellen tudunk játszani. Minden győzelemmel egyre több virtuális pénzünk lesz, amivel egyre komolyabb mérkőzésekre tudunk benevezni, a szintlépésekkel pedig új kezdőformációkat aktiválhatunk.

Itt tudja letölteni Androidra, itt pedig iOS-re. Szép napot, most mennem kell dolgozni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Vennék
  • Biztosítás