Fizet a Samsung az iPhone-ról váltóknak

2015.09.28. 10:51

A Samsung mindent megtesz, hogy a vásárlókat eltérítse az új iPhone megvásárlásáról. Nem csupán árengedményt ad, hanem egyenesen fizet azért, hogy a felhasználók váltsanak és az ő telefonjaikat használják.

A legújabb akciójukban, amely nem meglepően csak az Egyesült Államokban érhető el, azt találták ki, hogy kifizetik a vásárlók helyett a részleteket. Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 5, vagy Galaxy S6 Edge Plus készülékek vásárlásánál általában két éven keresztül kell fizetni a részleteket a szolgáltatónak. Ez átlagosan 24 dollár havonta.

Ezt az összeget vállalja át a Samsung az október 9-ig történő vásárlásoknál. Még többet hajlandó fizetni akkor, ha valaki iPhone-ról vált Samsung készülékre. Ekkor egy százdolláros Google Play ajándékkártyát is kap a vásárló, amit bármire elkölthet, játékokra, alkalmazásokra, filmekre.

Nem ez az első eset, hogy nagyobb cégek engedményeket tesznek az iPhone-tulajdonosoknak, ha váltanak. Másfél évvel ezelőtt a Microsoft használt iPhone-ért és Galaxy mobilokért adott Lumia mobilokat, ráadásul nem a legújabb, hanem néhány éves készülékekért is hajlandó volt új Windows Phone-os mobilokat adni.