Kiszivárogtak az új HTC-telefon képei

2015.10.12. 15:58

Kiszivárgott néhány kép a HTC új zászlóshajójáról, a One A9-ről. A képeken látható készülék valószínűleg csak az üzletek kirakatába szánt modell, de jól látszik rajta, milyen lesz maga az új telefon: olyan, mint az Iphone 6.

Az Onleaks nevű Twitter-fiókon megjelent képek szerint az A9 is lekerekített alumíniumházban érkezik, az antennáknak szánt gumicsíkokkal, megvan a házból kitüremkedő kerek kamera is, és a további apró hasonlóságokat is fel lehet fedezni a dizájnban. A két telefont összehasonlító Verge azért azt is megjegyzi, hogy például a gumicsíkokat a HTC már az Iphone előtt is használta a saját telefonjain. Eltűnt viszont a HTC korábbi készülékeire jellemző előlapi hangszórósáv.

Az új telefon a pletykák szerint felsőközép-kategóriás lesz, és ennek megfelelően az ára se fog túlságosan elszállni. Október 20-án mutatják be hivatalosan, akkor derülnek ki a részletek. Az mindenesetre biztos, hogy a HTC-re ráférne egy sikeres termék, mert a cég egy év alatt több mint 66 százalékot vesztett a részvényei értékéből.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!