Kiszivárogtak az új HTC-telefon képei

2015.10.12. 15:58

Kiszivárgott néhány kép a HTC új zászlóshajójáról, a One A9-ről. A képeken látható készülék valószínűleg csak az üzletek kirakatába szánt modell, de jól látszik rajta, milyen lesz maga az új telefon: olyan, mint az Iphone 6.

Az Onleaks nevű Twitter-fiókon megjelent képek szerint az A9 is lekerekített alumíniumházban érkezik, az antennáknak szánt gumicsíkokkal, megvan a házból kitüremkedő kerek kamera is, és a további apró hasonlóságokat is fel lehet fedezni a dizájnban. A két telefont összehasonlító Verge azért azt is megjegyzi, hogy például a gumicsíkokat a HTC már az Iphone előtt is használta a saját telefonjain. Eltűnt viszont a HTC korábbi készülékeire jellemző előlapi hangszórósáv.

Az új telefon a pletykák szerint felsőközép-kategóriás lesz, és ennek megfelelően az ára se fog túlságosan elszállni. Október 20-án mutatják be hivatalosan, akkor derülnek ki a részletek. Az mindenesetre biztos, hogy a HTC-re ráférne egy sikeres termék, mert a cég egy év alatt több mint 66 százalékot vesztett a részvényei értékéből.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?