Júniusban jön a OnePlus 3

2016.02.26. 06:50

Várhatóan a második negyedév végén érkezik a OnePlus 3. Ezt Carl Pei, a hirtelen nagyon népszerűvé vált kínai mobilgyártó társalapítója jelentette be egy CNET-nek adott interjúban. Ez lesz a cég negyedik modellje, egyben az új csúcskészülékük. Sokat még nem róla tudni, de Pei annyit már elárult, hogy új dizájnt kap.

A céget csak 2013-ban alapították, de az első telefonja rögtön nagy sikert ért el, mert a nagy riválisok csúcsmobiljaihoz mérhető tudást pakoltak bele, ráadásul az egyes ismeretlen távol-keleti gyártókra jellemző dizájnbeli kompromisszumok nélkül, viszont mindezt nagyon is versenyképes áron kínálták. Az is fokozta a felhajtást, hogy meghívásos rendszerben lehetett a telefonjaikhoz jutni, bár ezt a legutóbbi készülék esetén menet közben már feloldották.

A cégvezér arról is beszélt, hogy mostantól hagyományosabb csatornákon is hozzá lehet majd jutni a telefonjukhoz, illetve hogy az Egyesült Államok fontos piac lesz idén a számukra, és folytatják a globális szintű terjeszkedést is.