Kábel nélkül is tudunk mozizni

2016.04.11. 22:30

Megújult a Telenor MyTV online tévészolgáltatás, a kínálatban lévő ötven tévécsatorna most HBO Go szolgáltatással is kibővült, így a nézők több mint 750 szinkronizált vagy magyar felirattal rendelkező mozifilm és több mint száz tévésorozat közül válogathatnak az online videotékából.

Mint megtudtuk a hétfői sajtótájékoztatón, a MyTV-nek most több mint százezer előfizetője van, ami egész jó eredmény ahhoz képest, hogy mostanáig csak Telenor-ügyfelek fértek hozzá a szolgáltatáshoz. Sőt, még a telenorosok közül sem mindenki, céges flottából például nem lehetett egyszerűen, sms-ben regisztrálni.

Ezeket a korlátokat most eltörölték, hiszen mindenki előtt megnyílt az előfizetés lehetősége. Aki mobilneten is szeretne tévézni, az jobban jár, ha telenoros díjcsomagja van, mert azzal most – augusztus végéig – nem számolnak fel adatforgalmi díjat a tévézés után, de egyébként a MyTV az otthoni wifin is fogható. 

A MyTV app is megújult, és az Amerikában elkezdett fejlesztést egy magyar csapat, az OTT One nevű társaság viszi tovább. A közreműködésükkel nemrég kipróbálták a platformot egy League of Legends videojáték-verseny közvetítésére is, és azt mondják a cég képviselői, hogy a tapasztalatok alapján a hasonló esportközvetítések jó eséllyel kaphatnak komolyabb szerepet a tévés platformon.

A MyTV alkalmazás most már androidos okostévén is elérhető, tehát a Telenor tévészolgáltatása mind a négy kijelzőn, mobilon, tableten, számítógépen és tévékészüléken egyaránt fogható.