Ingyenes roaming a Telenornál is

2016.10.06. 15:05

Sokáig tartott megfelelő választ adni a Vodafone Red EU csomagokra, de úgy látszik a Telenornak sikerült összehoznia egy érdekes, versenyképes ajánlatot, és némi multimédiás extrával még rá is licitált a versenytársára. A négyféle változatban kapható Telenor Blue tarifacsomagok előfizető az Európai Unió területén a belföldi árakon telefonálhatnak, sms-ezhetnek és mobilnetezhetnek.

A Telenor Blue annyiban bonyolultabb a Vodafone Red ajánlatoknál, hogy az olcsóbb díjcsomagoknál nem mindegy, hogy milyen telefonszámokat hívunk. A Blue S és M tarifák előfizető akár idehaza, akár az Európai Unió területén tartózkodnak, az idegen hálózaton alapdíjas számain összesen 100 illetve 200 percet beszélhetnek, míg a Telenor hálózatán belül korlátlanul lehet telefonálni.   

  Telenor Blue S Telenor Blue M Telenor Blue L Telenor Blue XXL
Beszédhívás/SMS hálózaton belül ingyenes 
+ 100 perc belföldi beszélgetés
hálózaton belül ingyenes 
+ 200 perc belföldi beszélgetés
hálózaton belül és belföldön alapdíjas irányba ingyenes hálózaton belül és belföldön alapdíjas irányba ingyenes
+ korlátlan belföldi SMS
Mobilinternet 300 MB 2 GB 2 GB 10 GB
Szórakoztató szolgáltatások MyTV közszolgálati csomag (7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom MyTV közszolgálati csomag (7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom MyTV közszolgálati csomag (7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom MyTV közszolgálati csomag (7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom
Tematikus adatcsomag MyMusic Start 500 MB MyMusic Start 500 MB MyMusic Start 500 MB MyMusic Start 500 MB
Roaming EU-n belül a belföldi árakon EU-n belül a belföldi árakon EU-n belül a belföldi árakon EU-n belül a belföldi árakon
Bruttó havidíj (készülék nélkül) 4490 Ft 6490 Ft 9990 Ft 14990 Ft

Egész komoly ajánlat a csúcskategóriás Vodafone Red Extra EU+ csomaghoz képest, ami szintén 14990 forintba kerül, hogy a Telenor a Blue XL-hez nemcsak korlátlan beszélgetést és sms-t kínál, hanem kétszer több, 10 GB-nyi adatforgalmat is.

Mindegyik csomagot korlátlan MyTv adatforgalommal is kiegészítettek, tehát akit még nem csapott meg a 21. század on-demand fújó szele, az továbbra is élvezheti a lineáris tévéműsorokat, és küzdhet azért, hogy pont akkor érjen rá mobilon tévézni, amikor érdekes műsorokat adnak.

A MyMusic Start csomag 500 MB-os zenesugárzásra használható adatkerete is mindegyik Blue csomaggal igénybe vehető. Ezzel már nemcsak a Deezert tudjuk hallgatni, hanem akár a Tidalt és az Apple Musicot is; a Spotify sajnos nincs közöttük.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!