Most akciós a Nova Launcher Prime

2016.12.21. 17:12

A Nova Launcher az egyik legnépszerűbb és legkönnyebben személyre szabható programindító menü az Androidhoz, és most január 1-ig levitték az árát 125 forintra. Ez aprópénz az eredi árhoz képest, több száz forintot megspórolhatunk.

Nova.png

A Nova fejlesztőcsapata minden országban az ott elérhető legalacsonyabb árat alkalmazza, tehát a Magyarországon kívül élő olvasóink valószínűleg más árral találkoznak. Az Egyesült Államokban 1 dollárra vitték le az árat az eredeti 5 dollárról. 

Az ingyenes alapverzió is elég ügyes, például importálni tudjuk a gyári programindító menü (launcher) elrendezését, és egyedi módon személyre tudjuk szabni a rendszer kinézetét. Az igazán hasznos dolgokat azonban csak a fizetős kiegészítő, a Prime telepítése után érjük el.

Nagy kedvencünk a gesztusvezérlés, amellyel megoldható, hogy egy suhintással legördüljön a fönti értesítési menü, azaz nem kell többé a kijelző tetejéig nyújtózkodni az ujjunkkal. El tudjuk rejteni a fölösleges appokat (hú, ennek hogy fognak örülni a samsungosok!), sőt, egy programindító ikont úgy is beállíthatunk, hogy rábökve csak az adott app induljon el, rajta felfelé suhintva azonban egy egész mappa megnyílik, benne az általunk összeválogatott appokkal.

Az ingyenes Nova Launcher itt letölthető, míg a január 2-ig akciós Nova Prime itt

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!