2016 legocsmányabb eszköze: használt Jet Black iPhone 7

2016.12.30. 17:03

Az Apple vevői szeretik a szép készülékeket, de miután harmadik éve szinte semmit se változott az iPhone formája, a kaliforniai cégnek ki kell találni valami igazán lenyűgöző dolgot. Ez volt a Jet Black fantázianévre keresztelt csillogó fekete fényezés, amire az Apple dizájngurujai azt mondták, hogy ennél feketébb feketét tutira sehol se látunk.

Már a szeptemberi bemutatón megjelentek fotók arról, hogy milyen lesz a csilivili készülék élő emberek kezében, amikor nem egy műanyag támasztékon áll:

undorítóan zsírfoltos.

Az alábbi képet a BGR főszerkesztője, Zach Epstein készítette szeptemberben:

Most azt is megmutatjuk, milyen lesz a mobil három hónap használat után, ha nem tesznek rá védőtokot. Tökéletesen megértjük azokat, akik nem burkolják tokba ezt a páratlanul fekete mobilt, hiszen nyilván azért vették pont ezt a változatot, hogy gyönyörködhessenek a szépségében. 

Az alábbi képet, és még három másikat a Redditen robhue néven ismert iPhone-tulaj töltötte fel, érdemes és tanulságos végignézni a sorozatát.

Nem tudjuk, hogy meddig volt felhőtlen az öröm, de az biztos, hogy három hónap elteltével úgy néz ki az Jet Black iPhone 7 hátlapja, mint a Városligeti Műjégpálya estefelé, mielőtt ráeresztenék a huplikat és karcolásokat kiegyengető spéci takarítógépet. Pech, hogy a Jet Black iPhone 7-hez nem adnak semmi ilyesmit, és innentől éveken át a karcokkal együtt kell élni.

Ez persze nem befolyásolja negatívan az iPhone 7 tudását és erejét, amitől ez az év egyik legjobb mobilja, és jóval fontosabb, mint néhány réteg festék és lakk. Akinek meg nagyon fontos a kinézet, az tud venni Jet Black fekete védőtokokat.