Két kamera lesz a Galaxy Note 8-on

2017.04.20. 10:21

A megbízható előrejelzéseiről ismert Ming-Chi Kuo már most friss információkkal állt elő a Samsung Galaxy Note 8-ról, pedig még csak most került a boltokba az S8, és ez a vártnál jobban teljesít; az előrendeléseket csak késve tudják teljesíteni.

A KGI elemzője szerint az őszre várható Note 8-ban dupla kamera lesz, akárcsak az iPhone 7-ben és a Huawei csúcsmobiljaiban. A Samsung állítólag az Apple-féle megoldást választja majd, vagyis az egyik lencse széles látószögű, míg a második lencsének 3-szoros optikai zoomja lesz. A kijelzője valószínűleg 6,4 colos lesz, és az ujjlenyomat-olvasó marad a hátlapon.

A Note 8 kamerája sokkal jobb lesz annál, amit az iPhone 7 Plusban találunk, és valószínűleg egyenrangú lesz a jövőbeli OLED-es iPhone 8 kamerájával.

Korábban kiszivárgott pár fotó egy prototípusról, ám mindenki azt hitte, hogy egy kétkamerás S8+ látható a képen.

Korábban azt hangoztatta a KGI, hogy a Galaxy S8-nak nincs igazán vonzó tulajdonsága, ezért nem lesz túl kelendő. Az elemző meggondolta magát, és most már úgy véli, hogy sokkal több S8-at adnak el idén, mint amire számított: a 40-45 millió darabos előrejelzését 50-55 millióra emelte.