Kiszivárogtak az első képek a OnePlus 5-ről

2017.04.27. 10:56

A OnePlus a tervek szerint még idén kiadja a legújabb csúcsmobilját, a OnePlus 5-ről azonban eddig nem sokat tudni. Most kiszivárgott néhány kép, amelyen állítólag már az új készülék látható – írja a BGR.

Kapcsolódó

Begyújtotta a rakétákat a OnePlus 3

Elstartolt a OnePlus csúcsmobilja, ami külsőre egy Samsung-Apple-HTC egyveleg. De sebességben, memóriában és árban is elver mindenkit.

Az új telefon valójában még csak a kínai gyártó negyedik csúcsmodellje lesz, de Kínában a babona szerint a 4-es szám szerencsétlenséget jelent, ezért ugrottak egyet a számozásban. Mindegy is, hogy hívják, ha folytatni tudja, amit az elődei elkezdtek: mi a OnePlus 3-mal és a feltuningolt változatával, a OnePlus 3T-vel is meg voltunk elégedve.

oneplus5b
Fotó: India Today Tech

A fotókat az India Today Tech nevű indiai oldal tette közzé, és azt állítják, olyanoktól származik, akik látták a mobilt, és talán dolgoztak is rajta. Mindenesetre ha tényleg ez lesz a OnePlus 5, akkor a képek megerősítik azt a pletykát, hogy ez a telefon is dupla hátlapi kamerát fog kapni, és ugyanúgy egymás alá kerül a két lencse, mint az állítólag az iPhone 8-ról készült képek alapján az Apple új telefonján.

Az is feltűnő még, hogy nincs a hátlapon ujjlenyomat-olvasó, viszont korábbi hírek szerint a kijelző a teljes előlapot elfoglalja. Vagy ez a pletyka nem jön be, vagy a kép nem stimmel, vagy a OnePlus az Apple-höz hasonlóan valamilyen új megoldásban gondolkodik: az új iPhone-on állítólag a nyomásérzékeny kijelző mögé kerül leolvasó.