Az első hivatalos kép a OnePlus 5-ről

2017.06.09. 16:33

A OnePlus alig pár napja jelentette be, hogy június 20-án érkezik a legújabb csúcsmobiljuk, a kínai cég már ki is adott egy hivatalos képet a OnePlus 5-ről. Ennek alighanem az az oka, hogy több kiszivárgó kép alapján az internetezők az iPhone 7 Plus dizájnjának másolásával vádolták meg a céget, így kiadtak egy olyan fotót, ahol szerintük látszik a markáns különbség – jegyzi meg az Engadget.

Mint ahogy azt is megjegyzi a lap, hogy bár abból a szemszögből, amelyből a hivatalos kép készült, valóban vannak eltérések, azért a hasonlóság még így is szembetűnő – na nem mintha olyan iszonyatosan nagy mozgástere lenne manapság a mobilgyártóknak formaterv terén. A kínai csúcsmobil úgyis a brutális teljesítményért elkért aránylat baráti árral akarja majd megkülönböztetni magát, ahogy a cég korábbi készülékei is.

Azt már maga a cég is elárulta, hogy a OnePlus 5 Snapdragon 835-ös csipet kapott, és a napokban az is kiszivárgott, hogy ehhez meglehetősen baráti méretű, 8GB RAM társult. Ami még biztos a képek alapján is, hogy vízszintesen elhelyezett dupla kamera került a hátlapra.

Na és mennyire hasonlít az iPhone-ra?  • Hírek
  • Csok