Így nézhet ki az eljövendő Samsung Galaxy Note 8

DGIJd4zXgAAi8Ni.jpg large
2017.08.01. 10:47

Evan Blass, a Venture Beat mobilkommunikációs szakírója rakott ki twitterére (a beszédes nevű @evleaks-re) pár képet, amiken állítólag a Samsung Galaxy Note 8 okostelefon látható – mindezt jóval a készülék egy hónap múlva esedékes hivatalos bemutatója előtt.

Több mint valószínű, hogy a képeken tényleg az új Samsung telefon látható, írja a kiszivárogtatásról a Forbes, megjegyezve, hogy Blass a mobilszcéna legmegbízhatóbb, jól bejáratott szivárogtatója, aki rendszerint hivatalos forrásokból “jut hozzá” a “szupertitkos” anyagokhoz. Szinte biztos, hogy ez esetben is a Samsung egy magas rangú marketingese juttatta el hozzá a képeket, manapság így működik az informális vállalati tömegtájékoztatás, jegyzi meg a Forbes szerzője.

A Note 8 a botrányba fulladt Note 7 utódjának tekinthető, nem csoda hogy nagy reményeket fűznek hozzá a Samsung illetékesei. Ugyanakkor a képek alapján nem tűnik különösebben nagy dobásnak: ahogy a Forbes is rámutat, szemtől szembe szinte pontosan úgy néz ki, mint a Samsung Galaxy S8+.

Az, hogy belül mit tud felmutatni a telefon, egy hónap múlva kiderül, hacsak addig ki nem szivárog “valahogyan” pár izgalmasabb technikai részlet. Annyi a képekből mindenképp látszik, hogy kettős hátlapi kamera lesz az új telefonban, és jár hozzá majd ceruza (“S-pPn”) is.