A telekomosok évente új iPhone-ra válthatnak kötbér nélkül

2017.09.29. 13:28

Ahogy korábban írtuk, mától mindhárom magyarországi mobilszolgáltatónál kapható az iPhone 8 és 8 Plus. A Telekom ezen kívül az Apple-lel együttműködve, Magyarországon egyedül beszáll a „Legyen évente új iPhone-od!” programba is – derül ki a cég közleményéből.

Kapcsolódó

iPhone 8: vagy duplát, vagy semmit

Teszten az Apple új csúcsmobilja, amivel remek gyászkeretes portrékat gyárthatunk, és az asztalra rakhatjuk a rajzolt játékokat. Más érdekeset viszont nem találtunk benne.

A program lehetővé teszi, hogy a telekomosok akár évente lecserélhessék az iPhone-jukat az éppen kiadott újabb modellre. Ez a lehetőség minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra igénybe vehető. A dolog így működik:

  • Aki a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációra vállal 2 éves hűségidőt, és ehhez részletre vesz egy iPhone-t, legkorábban egy évvel később (de a hűségidő lejártáig bármikor) úgy dönthet, hogy a meglévő iPhone helyett újat választ a kínálatban akkor elérhető legnagyobb díjcsomag-kombinációval.
  • Ehhez az új előfizetésre újabb 2 éves hűségidőt kell vállalnia, és megfelelő állapotban le kell adnia az addig használt mobilt.
  • Ha ezt teljesíti, az addigi hűség lezárul, a fennmaradó részleteket és a hűségidő lejárta előtti váltás miatti kötbért sem kell kifizetni. Vagyis a telefoncsere után ismét csak a díjcsomag-kombináció havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetni, a régiét nem.

A Telekom a közleményében felhívja a figyelmet, hogy a nagy érdeklődés miatt mindkét mobilnál (és a szintén ma boltokba kerülő Apple Watch 3 okosóránál) készlethiány léphet fel, és az induláskor egyes készüléktípusok, memória- és színverziók még nem lesznek előrendelhetők, de igyekeznek minden óhaj-sóhajt minél előbb teljesíteni. Egyébként minden iPhone 8 és 8 Plus mobilt kártyafüggetlenül adnak.