Jöhet a 2 gigabites net a Telekomnál

2017.10.27. 10:51

Hatalmas sebességű csomagok bevezetésére készül a Magyar Telekom az optikával lefedett területeken. Alig pár hete tartott a szolgáltató egy beszélgetést arról, hogy az idén húszéves vezetékes internet milyen fejlődésen ment keresztül, és megválaszolatlanul hagyták azt a kérdésemet, hogy lesz-e a mostaninál gyorsabb ajánlatuk.

Aztán egyszer csak levédte az ügynökségük a 2gb.hu és 2giga.hu oldalakat

Ismét megkérdeztük őket, és azt válaszolták, hogy valóban gondolkodnak a most elérhető 1 gbps sebességű ajánlatnál még nagyobb sávszélességű csomag bevezetésén, és nem kizárt, hogy ezt még az idén meglépik. A kreatív ügynökségük, az Isobar doménregisztrációja alapján ki lehet találni, hogy milyen sebességről van szó. 

Mint a Telekom elmondta, most 700 ezer háztartás férhetne hozzá az egy gigabites nethez az optikai hálózatán, és a tapasztalataik alapján van igény erre a sebességre.

Hogy milyen érzékelhető előnyökkel járna a két gigabites hozzáférés az egy gigabiteshez képest, azt nehéz lenne megmondani, de legalább az biztos, hogy már nem kell Dél-Koreáig menni, hogy ilyen sebességgel szörföljünk a neten.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla