Korlátlanul hívható uniós számok a Vodafone-nál

2018.04.11. 12:16

Miután az Európai Unió többé-kevésbé megoldotta a mobilnetes barangolás problémáját, a korábban hasonló előnyöket kínáló Vodafone Red csomaghoz ki kellett találni valami másfajta extrát: ez lett az idehaza elsőként bevezetésre kerülő korlátlan nemzetközi hívás, uniós hívószámokra.   

Az új Red díjcsomagokkal 27 uniós és még 6 másik ország (Izland, Norvégia, Svájc, Monacó és Törökország és Liechtensteinnormál díjas telefonszámait lehet hívni, vagy azokra sms-t és mms-t küldeni korlátlanul, amikor belföldön tartózkodunk. A Vodafone kihangsúlyozza, hogy az ajánlat egyéni előfizetőkre, normál személyes használat esetén érvényes.

A legolcsóbb csomag, amelyben elérhető ez a szolgáltatás, a Red S tarifa, aminek 8000 forint a havidíja, ebben 1 GB-os netcsomag van. A Red M 10 000 forintért 4 GB-ot, míg a Red L 13 000 forintért 10 GB-ot, a Red Infinity+ pedig 16 000-ért korlátlan adatot biztosít (az Infinity+ csomagnál alapértelmezett módban 480p felbontásban továbbítják a videókat, de az optimalizálás lemondható a 1270-es telefonszámon).

Ezekben a csomagokban a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest, Messenger, WhatsApp és Viber appok az adatkeret terhelése nélkül használhatók.