5 kamera lesz az LG V40-en

2018.06.27. 11:18

Az okostelefonok piacán mostanában a beépített kamerával lehet nagyot gurítani, és az LG úgy gondolta, hogy a több az biztosan jobb is. Az Android Police úgy tudja, hogy az LG V40 mobilon minden eddiginél több, öt darab kamera lesz.

Két kamera elöl, három hátul

A hátlapi konfigurációhoz hasonlóval a Huawei P20 Pro sikeresen debütált idén tavasszal, míg előlapi duál kamera a HTC U12+ mobilon mutatkozott be nyár elején. A pletykák szerint az LG V40 két előlapi kamerája a felhasználó arcának háromdimenziós letapogatására is jó lesz, hogy ezzel lehessen feloldani a kijelzőzárat.

Nagy esély van rá, hogy a V40 külsőre hasonló lesz a nyáron bemutatott G7 ThinQ telefonra, ami azt jelenti, hogy a hatalmas kijelzőjét bevágás díszítheti, és egy Snapdragon 845-ös csip hajtja meg a rendszert. Ugyanígy feltehető, hogy a V40 is komoly nagyfelbontású hangrendszert kap, és lesz a telefon oldalán egy gomb a Google Segéd indításához. A tavalyi bemutatók alapján a V40 ősszel érkezhet, akár már a berlini IFA kiállításon is bemutathatják.     

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?