5 kamera lesz az LG V40-en

2018.06.27. 11:18

Az okostelefonok piacán mostanában a beépített kamerával lehet nagyot gurítani, és az LG úgy gondolta, hogy a több az biztosan jobb is. Az Android Police úgy tudja, hogy az LG V40 mobilon minden eddiginél több, öt darab kamera lesz.

Két kamera elöl, három hátul

A hátlapi konfigurációhoz hasonlóval a Huawei P20 Pro sikeresen debütált idén tavasszal, míg előlapi duál kamera a HTC U12+ mobilon mutatkozott be nyár elején. A pletykák szerint az LG V40 két előlapi kamerája a felhasználó arcának háromdimenziós letapogatására is jó lesz, hogy ezzel lehessen feloldani a kijelzőzárat.

Nagy esély van rá, hogy a V40 külsőre hasonló lesz a nyáron bemutatott G7 ThinQ telefonra, ami azt jelenti, hogy a hatalmas kijelzőjét bevágás díszítheti, és egy Snapdragon 845-ös csip hajtja meg a rendszert. Ugyanígy feltehető, hogy a V40 is komoly nagyfelbontású hangrendszert kap, és lesz a telefon oldalán egy gomb a Google Segéd indításához. A tavalyi bemutatók alapján a V40 ősszel érkezhet, akár már a berlini IFA kiállításon is bemutathatják.