Érkezik az átalakított Google Térkép

2018.06.27. 08:45

Májusban a Google I/O konferencián leplezte le a Google az áttervezett Térkép applikációt, de az új dizájn nem jelent meg azonnal az összes androidos telefonon. Most jött el az a pillanat, amikor végre mindenki megkaphatja a frissítést, de az így is fokozatosan jut el a felhasználókhoz. 

A Google Térkép elindításakor azonnal látható, hogy megérkezett-e az új verzió, hiszen új gombok és színes ikonok kerültek a kezelőfelületre.

A leglátványosabb optikai tuningot a bal alsó sarokban lévő Felfedezés funkció kapta, amely egy látványos felületen mutatja meg nekünk a környék legmenőbb helyeit, például éttermeket, kávézókat, boltokat és sörözőket. A leghasznosabb pedig az lehet, hogy beállíthatjuk magunknak a szokásos ingázási útvonalunkat az munkahelyünk és a lakásunk között. Ebben nemcsak a címeket adhatjuk meg, hanem azt is, hogy általában milyen járművel és melyik útvonalon közlekedünk, így pontosabban tud riasztani minket a Google, ha indulni kell. 

Androidon is előfordulhat, hogy kis késéssel érkezik meg a frissítés, elvégre olyan appról van szó, amely milliárdnyi eszközön megtalálható, és mindegyiknek le kell tölteni a telepítőcsomagot. Még nem tudni, hogy iOS-en mikor lesz dizájnváltás, valószínűleg az Apple rendszerén is hamarosan megjelenik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?